Articol.co.ro
Cum sa iti concepi un meniu de nunta economic?
1. Fa-ti singur aperitivele. Acest lucru poate sa para a fi o activitate care iti consuma mult timp, dar este destul de usor de facut, mai ales daca alegi aperitive ce pot fi facute din timp si congelate, apoi doar incalzite cu o ora inainte de a incepe evenimentul. Cele mai multe firme de catering percep un tarif mare pentru aperitive, asa incat, procedand in acest fel, veti economisi pana la 50% din costul de meniu.
2. Opteaza pentru un aperitiv simplu. Majoritatea invitatilor sunt acolo pentru tine, nu pentru mancare. Cel mult se vor desfata la inceput cu un pahar de vin si cateva gustari din fructe sau branzeturi.
3. Limiteaza accesul la bar. Daca receptia este de patru ore, poti avea acces la bar doar doua ore din cele patru, iar oaspetilor sa li se inmaneze bautura inca de la intrare.
4. Limiteaza tipurile de bautura doar la doua alegeri. Ai putea servi numai vin si bere, acestea fiind doua dintre cele mai bune optiuni ce reusesc sa satisfaca majoritatea gusturilor, impreuna cu alte bauturi non-alcoolice.
5. Fa-ti nunta la restaurant Prosper, in cadrul caruia un meniu de nunta pret accesibilpentru orice invitat pe care il vei avea, cel mai ieftin situandu-se undeva la 29 de euro pe persoana. Intra pe Restaurant-Prosper.ro pentru mai multe detalii sau suna la 0765.614.724 sau 0760.593.593 si sfatuieste-te cu personalul barului cum poti aranja meniurile in asa fel incat sa iti fie tie cel mai accesibil.