haine firma

Cum sa iti alegi hainele daca ai corpul in forma de para?

Fie ca iti cumperi haine Bershka sau haine Stradivarius, ori orice alta marca, ce trebuie sa stii inainte sa ti le achizitionezi este forma corpului tau, pentru a afla ce ti se potriveste.

        Daca ai trasaturile corporale sub forma unei pere, atunci partea de jos a corpului tau este mai mic decat partea superioara, cu alte cuvinte, soldurile sunt mai late decat umerii, in schimb ai avantajul sa ai un fund bine rotunjit si o talie bine definita. Punctele tale forte sunt, in acest caz umerii, trunchiul si abdomenul. Obiectivele voastre in materie de moda trebuie sa fie, prin urmare, sublinierea taliei si a bratelor, pentru a adauga volum si a proportiona corpul, dar si partea superioara si bustul pentru a minimaliza soldurile. Asta deoarece se urmareste sa se concentreze atentia pe partea de sus a corpului. Nu purta haine care atrag atentia asupra soldurilor si coapselor. Incercati o fusta dreapta, pentru a camufla soldurile, dar si pantaloni largi sau drepti, pentru a nu le scoate in evidenta. Poarta culori inchise la fuste si pantaloni si culori deschise pentru bluze si tricouri, pentru a forma un contrast. Nu opta niciodata pentru rochii sau fuste cu volane, dar este indicat sa purtati in schimb tricouri cu buricul gol, pentru a marca talia.

        Iar daca esti in cautarea unui site romanesc pentru a cumpara hainele care ti se potrivesc, atunci intra pe brandcircus.ro unde oferta este variata, indiferent de forma corpului sau de greutate si inaltime.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *